Denné menu

PONDELOK

18.11.2024

POLIEVKA / 220 €:
Cesnaková krémová s opečeným chlebom (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Kuracie soté na smotane s kolienkami (350 g)
Taliansky šalát Caprese s prosciuttom (350 g) Bez lepku
HLAVNÉ JEDLO / 880 €:
Kúsky hovädzej sviečkovice s cuketovými plackami a kôprovým dipom (350 g)
DEZERT / 240 €:
Kokosové guľky s marinovaným mangom (80 g) Bez lepku

UTOROK

19.11.2024

POLIEVKA / 220 €:
Slepačí vývar s koreňovou zeleninou a rezancami (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Bravčové kocky so zeleninou, dusená ryža (350 g)
Bryndzové halušky so slaninkou (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 880 €:
Kúsky hovädzej sviečkovice s cuketovými plackami a kôprovým dipom (350 g)
DEZERT / 240 €:
Kokosové guľky s marinovaným mangom (80 g) Bez lepku

STREDA

20.11.2024

POLIEVKA / 220 €:
Hŕstková (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Sviečková na smotane s parenou knedľou (350 g)
Tagliatelle s cuketou, syrom a krevetami (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 880 €:
Kúsky hovädzej sviečkovice s cuketovými plackami a kôprovým dipom (350 g)
DEZERT / 240 €:
Kokosové guľky s marinovaným mangom (80 g) Bez lepku

ŠTVRTOK

21.11.2024

POLIEVKA / 220 €:
Bramboračka (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Francúzske zemiaky s mletým mäsom, cvikla (350 g)
Pečený bôčik s horčicovou omáčkou, kapustová štrúdľa (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 880 €:
Kúsky hovädzej sviečkovice s cuketovými plackami a kôprovým dipom (350 g)
DEZERT / 240 €:
Kokosové guľky s marinovaným mangom (80 g) Bez lepku

PIATOK

22.11.2024

POLIEVKA / 220 €:
Halászlé (0,4 l) Bez lepku
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Vyprážaný kurací rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka (350 g)
Šišky s ríbezľovým džemom a créme fraiche (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 880 €:
Kúsky hovädzej sviečkovice s cuketovými plackami a kôprovým dipom (350 g)
DEZERT / 240 €:
Kokosové guľky s marinovaným mangom (80 g) Bez lepku