Denné menu

PONDELOK

10.11.2025

POLIEVKA / 240 €:
Špenátová s vajcom (0,4 l) Bez lepku
HLAVNÉ JEDLO / 750 €:
Plnený kurací plátok s údeným syrom, dusená ryža, šalát s kapiou a uhorkou (350 g) Bez lepku
Šošovicový prívarok so špekáčikom, vajcom a kváskovým chlebom (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 1170 €:
Pomaly pečené bravčové líčka so zemiakovou kašou a pečenou zeleninou (150 g/200 g)
DEZERT / 280 €:
Red velvet (80 g)

UTOROK

11.11.2025

POLIEVKA / 240 €:
Zeleninová s mrvenicou (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 750 €:
Pečená krkovička s červenou kapustou a domácou knedľou (350 g)
Bryndzové halušky so slaninkou (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 1170 €:
Pomaly pečené bravčové líčka so zemiakovou kašou a pečenou zeleninou (150 g/200 g)
DEZERT / 280 €:
Red velvet (80 g)

STREDA

12.11.2025

POLIEVKA / 240 €:
Hovädzí vývar s celestínskymi rezancami a zeleninou (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 750 €:
Hovädzí tokáň so slovenskou ryžou (350 g)
Grilovaný filet zo pstruha so zeleninovou omáčkou a zemiakmi (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 1170 €:
Pomaly pečené bravčové líčka so zemiakovou kašou a pečenou zeleninou (150 g/200 g)
DEZERT / 280 €:
Red velvet (80 g)

ŠTVRTOK

13.11.2025

POLIEVKA / 240 €:
Balkánsky vývar (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 750 €:
Kuracie soté s hráškom, červenou cibuľou a kolienkami (350 g)
Pasta s teľacím mäsom a ricottou (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 1170 €:
Pomaly pečené bravčové líčka so zemiakovou kašou a pečenou zeleninou (150 g/200 g)
DEZERT / 280 €:
Red velvet (80 g)

PIATOK

14.11.2025

POLIEVKA / 240 €:
Hŕstková s údeným (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 750 €:
Vyprážaný rezeň z krkovičky, šťuchané zemiaky, paradajkový šalát (350 g)
Zemiakové šúľance s omáčkou z lesných plodov a makom (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 1170 €:
Pomaly pečené bravčové líčka so zemiakovou kašou a pečenou zeleninou (150 g/200 g)
DEZERT / 280 €:
Red velvet (80 g)