--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miroslav Orečný

Vek: 33
Pracovná história: 

  • MILL Park hotel Donegal - UK
  • Enchanté hotel  - Prešov
  • Metropolis reštaurácia - Prešov

Prečo gastronomia: baví ma
Obľúbená kuchyňa: slovenská
Najradšej varím a jem: pirohy
Nemám rád: zjem všetko
Doma varím: áno
Môj vzor:  Jaroslav Židek

Miroslav Orečný
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ľubomír Čikoš

Vek: 37
Pracovná história: 

  • Victoria Prešov
  • zahraničie
  • Šariš Park
  • Via Roma

Prečo gastronomia: ???
Obľúbená kuchyňa: domáca
Najradšej varím a jem: puding so šľahačkou a čokoládou
Nemám rád: ???
Doma varím: nie
Môj vzor: nemám

Miroslav Orečný
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lukáš Kaňuch

Vek: 20
Pracovná história: 

  • Steak house Preshow

Prečo gastronomia: ???
Obľúbená kuchyňa: ázijská 
Najradšej varím a jem: mäso, cestoviny
Nemám rád: ryžu
Doma varím: áno
Môj vzor: nemám vzor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ľubomír Chlpek

Vek: 39
Pracovná história: 

  • Hendou Hall Hotel
  • The Tilbury
  • Datehourth

Prečo gastronomia: je to krásna práca - baví ma
Obľúbená kuchyňa: francúzska
Najradšej varím a jem: Cote de Boeuf
Nemám rád: politiku
Doma varím: často a rád
Môj vzor: Michele Roux

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rastislav Šišovský

Vek: 31
Pracovná história: 

  • Padanini
  • Dubrovník Restaurant

Prečo gastronomia: Sýty človek = šťastný človek
Obľúbená kuchyňa: slovenská 
Najradšej varím a jem: mäso
Nemám rád: bez komentára
Doma varím: áno
Môj vzor: nemám

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Martin Pazdič

Vek: 31
Pracovná história: 

  • Restaurant Bar and grill, Manchester
  • Hotel Gate one Bratislava

Prečo gastronomia: baví ma to - vždy skúšam niečo nové
Obľúbená kuchyňa:  slovenská
Najradšej varím a jem: Dobré jedlo
Nemám rád: špenát
Doma varím: áno
Môj vzor: nemam

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daniel Majirský

Vek: 34
Pracovná história: 

  • Ristorante  Langolo – Milano
  • Tiffany
  • U nestora
  • Legenda  ​
  • Yasmin – Montana steakhouse 

Prečo gastronomia: zaujímam sa o ňu už od mala
Obľúbená kuchyňa: talianská 
Najradšej varím a jem: špeciality z mäsa, slov. kuchyňu
Nemám rád: lenivosť
Doma varím: občas
Môj vzor: Gordon Ramsay